Cena tovljenika na tržištu

U nedelju utovario sedam komada po 170din/kg, izmerili 881kg, pare odmah, na vagi.

e vis ja moje nedam od 180din veceras su mi bili neki iz Jagodine placaju 170din ja nedam i netreb niko da popusti ::prica::::000:: ljudi svinja nema znas kad idu od kuce do kuce i traze...

e vis ja moje nedam od 180din veceras su mi bili neki iz Jagodine placaju 170din ja nedam i netreb niko da popusti ::prica::::000:: ljudi svinja nema znas kad idu od kuce do kuce i traze...

Sve to stoji al ja moram da dajem ,pare trebaju,sledece krmace se prase,prasici treba da se luce,ko moze da ceka i ja mislim da ce cena jos gore,imam ja do nove godine jos 30 kom,tako da navijam za rast cene.

Danas me zove Rasa iz Beceja trazi svinje placa 170. Ja trenutno nemam, ali nesto se definitivno dogadja. Nije me zvao sigurno vise od godinu dana, a pre toga smo korektno saradjivali.

Danas me zove Rasa iz Beceja trazi svinje placa 170. Ja trenutno nemam, ali nesto se definitivno dogadja. Nije me zvao sigurno vise od godinu dana, a pre toga smo korektno saradjivali.
Takodje i nas zvao pre neki dan cena 160 izgleda da se nesto ipak dogadja, mada je i juce kraz NS prosao kamion stranih tablica pun svinja.

moze li neka informacija vise o tom liku iz jagodine

- - - - - - - - - -

moze li neka informacija vise o tom liku iz jagodine

- - - - - - - - - -

i mene zanima ko je taj iz jagodine

Sinoc dogovarao utovar nekih 25 kom,cena 170,pare za dan-dva,niko neda vise od 170,zato cu sa ostalih 150kom jos cekati.Utovar je u ponedeljak ili utorak.Ne bih ja njih jos prodavao ali moram malo da rasteretim boksove.Inace ovde svi placaju 170din(Trlic,Big Bul i lokalni otkupljivaci).

Mića jutros tovario po 165 din/kg a tovari i sutra
Nisam još ni od koga čuo da je cena premašla 170 din/ i to je najača trenutno cena ( ima možda jače cene 5-10 din/kg ali to je na čekanje 15-30 dana )
Trenutna cena u Mađarskoj je 341 HUF ili 134,64 din/kg
Ako počnu uvoziti .....

Nazad
Vrh