Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Big-Bul avansno 170din na pocek 180din, Djurdevic !75dinMića jutros tovario za Mačvanku po 165 din/kg
za 2 dana na račun
e? jel nekom obeco? ja sam ga danas zvao na malo vise komada on mi rece 170din ni pare vise... sutra cu zvati Big-bul da cujem kaka je situvalacija kod njih...a u petak trlic tovari po 175
a u petak trlic tovari po 175
e vis ja moje nedam od 180din veceras su mi bili neki iz Jagodine placaju 170din ja nedam i netreb niko da popusti ljudi svinja nema znas kad idu od kuce do kuce i traze...
Ko ti je bio iz Jagodine?e vis ja moje nedam od 180din veceras su mi bili neki iz Jagodine placaju 170din ja nedam i netreb niko da popusti ljudi svinja nema znas kad idu od kuce do kuce i traze...
Takodje i nas zvao pre neki dan cena 160 izgleda da se nesto ipak dogadja, mada je i juce kraz NS prosao kamion stranih tablica pun svinja.Danas me zove Rasa iz Beceja trazi svinje placa 170. Ja trenutno nemam, ali nesto se definitivno dogadja. Nije me zvao sigurno vise od godinu dana, a pre toga smo korektno saradjivali.