zozon
Član
I kod mene isti problem ...Jedno pitanje iako nije u ovoj temi:Ne mogu otvoriti stranicu u trenutna cena kukuruza...uvek otvara 1165..jel do mene ili je i drugima tako?Ili neko namerno zaj....o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene isti problem ...Jedno pitanje iako nije u ovoj temi:Ne mogu otvoriti stranicu u trenutna cena kukuruza...uvek otvara 1165..jel do mene ili je i drugima tako?Ili neko namerno zaj....o
Takodje isti problem.Jedno pitanje iako nije u ovoj temi:Ne mogu otvoriti stranicu u trenutna cena kukuruza...uvek otvara 1165..jel do mene ili je i drugima tako?Ili neko namerno zaj....o
Ja sam siguran u jedno da bar 50 % robe nece ici lokalnim otkupljivacima a profitirace otkupno mesto u Jermenovcima koje je bilo izuzetno korektno ove godine.
Raca i Recolta su stali na 36 din,Bivša zadruga se hvalila da je najjača sa cenom od 36,20. Imao sam ponudu u žetvi 38 din nisam hteo da bih ispao korektan a ispao sam magarac .Čak mi je i osnovna cena smanjena za 2% da bi bio jednak sa svima.Tj gazdinstvo u PDV je dobilo cenu + 10% pdv-a 36 din.Ists stvar je bila i sa pšenicom i sa sojom. Jedina je razlika što je Raca soju isplatio 52 a Recolta 49 din za zadrugu ne znam.Molio bi članove koji su nosili Raci u drugim otkupnim mestima da napišu koliko je platio suncokret ,nije korektno ako pravi razliku.