dragan.kovacev
Član
Ja sam te odnose resio jos pre 10 god.dragi moj prijatelju moras da svatis da ako je tako kod tebe nije kod svakog,a da spustam **greška u fotelju i da pametujem drugom kako da radi, pa ja sam samo iznosio moje cudjenje na vase kratko pamcenje i pricanje svega i svacega. ovo sto sam napisao je moj stav i tako ce kod mene da bude, a vi radite sta hocete . Bez garantovane cene nista.
Gde sam ja napisao u postu koji si citirao da cu sejati bilo sta? tako da ovo tvoje cudjenje nema smisla (pa zar nevidite kuda sve to vodi ali vi i dalje terate svoje ,sejte suncokret na veliko ali kad oprave cenu na bazi proslogodisnje kukace te i plakacete)
Naravno da razmisljam o setvi suncokreta, koja je planirana za 50% manje nego prosle godine, tako da si i ovo promasio sto se tice mog slucaja (sejete suncokret na veliko)
Al sve je pod znakom pitanja, necu ga sejati po svaku cenu to je 100%
Sto se tice plodoreda kod mene je bas zeznuto, psenicu ne sejem vec 3god. Repa je isto pod znakom pitanja (sto kaze kolega crepajac, svi zivi se spremaju za setvu repe)
U soji sam pocetnik, tako da mi suncokret mnogo znaci, al opet ponavljam ne po svaku cenu, jer nisam kratkog pamcenja kako si ti konstatovao ( sto ti se posebno zahvaljujem na komplimentu)
Poslednja izmena: