Cena Suncokreta rod 2014.g.

Otkud sad da je negde konacna 29 a negde 30 i 31, jel to sad pusteno na volju lokalnim otkupljivacima da isplate onoliko koliko se oni uklapaju.
Ako si mislio na moj post,da te ispravim jer to nisu lokalci vec ljudi iz Victoria group koji su proletos pricali o 250 evra/tona + pdv

Otkud sad da je negde konacna 29 a negde 30 i 31, jel to sad pusteno na volju lokalnim otkupljivacima da isplate onoliko koliko se oni uklapaju.
Uljare su dale tu cenu od 250 evra+pdv otkupljivacima zato i postoje takve razlike kako se ko koliko uklapa u cenu,nece niko dzabe da kanta kroz silose.

Kome su ga prodavali kad si dobio tu cenu? Kod nas se svi cude kad cuju cenu od 31 dinar.

Prodao je nekom manje alavom otkupljivaču koji je rad da od svoje zarade na preprodaji da dinar više svom proizvođaču.Na taj način on privlači proizvođače da mu više veruju i predaju ,a samom proizvođaču od sve muke i to malo puno znači.

Znaci cena je kao i sve ostalo,varira od 29-32 din/kg
Toliko o jedinstvenoj ceni u zemlji i obecanih 250 e/t + pdv

nesto sam danas cuo ,mada neverujem da ce konacna cena biti 34 din. navodno od nedelje se sastaju tri uljare na nekom sastanku da se dogovore oko cene,opet kazem neverujem u tu pricu

nesto sam danas cuo ,mada neverujem da ce konacna cena biti 34 din. navodno od nedelje se sastaju tri uljare na nekom sastanku da se dogovore oko cene,opet kazem neverujem u tu pricu

Ja nisam cuo za konacnu ali znam da nije utvrdjena jos kako su neki pisali...takodje juce cujem u MK,dok sam neki kukuruz vozio,da je od nedelje sastanak uljara i da bi se trebalo odrediti sa kojom cenom izlaze definitivno...mozda si ti Draganesavin i u pravu...ko zna

Ispipali su nam puls smradovi ,i sad nam udeljuju koliko oni misle i tako svage godine.
Sta da radimo nazalost oni odlucuju koliko treba da zaradimo koliko nam je dovoljno,sta bi bilo kada bi mi njima odredjivali zaradu njihovu izbio bi gradjanski rat
Mamicu im kapitalisticku.
Izvinte Revolt

Nazad
Vrh