SasaK
Član
Lepa cena, nema sta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja se pitam istoDok puska ne radi izmedju sebe ,nece biti nista.Samo minijejasno kako i dokle ce narod da cuti?
Auuuu bre stvarno malo....jBT imam utisak kao da hoce da nas uniste !da ne postojimo vise,izumrecemo kao dinosaurusi.Nek ide sve u pm,ja ga nemam mnogo ali nepravda me nervira jako!!!!!!!!25-26 dinara avans,a ni konacna nece biti puno visa,recimo da ce dogurati do 28 dinara!
Imas dobar utisak,lepo hoce da nas uniste sve,jer treba da postoji 10 % stanovnistva koji ce se baviti poljoprivredom,ali nece oni nas odjednom da uniste,izbice pobuna nego lepo polako godinama da nam uzimaju pomalo,i onda ce biti vi neznate da radite,niste profitabilni i cao.Samo mi nije jasno,kako ja da budem profitabilan kad mi oni odrede cenu koju oni hoce?Auuuu bre stvarno malo....jBT imam utisak kao da hoce da nas uniste !da ne postojimo vise,izumrecemo kao dinosaurusi.Nek ide sve u pm,ja ga nemam mnogo ali nepravda me nervira jako!!!!!!!!
Kolko vidim kod nekih se svodi zemljoradnja samo na tu zaradu od subvencije!Ako to ne dobiju gotovi su!Kakve bre subvencije imaju veze sa cenom suncokreta.Ne lupaj molim te.
Ašto bi isterivali kad imamo razne unije : udruženja i asocijacije poljoprivrednika neko bi trebao od pomenutih da se oglasi jer će u suprotnom i ova žetva(otkup)proći kao i prošla.Sto sad ne istrate traktore na puteve?Lepo vam je ovako.
Lakse je pizdeti uz tastaturu.Sto sad ne istrate traktore na puteve?Lepo vam je ovako.