Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ko tebe ili mene moze da natera da potpisemo taj ugovor.Pravila se postavljaju na pocetku a ne sad nesto da izmisljaju.Cuo sam da pojedine zadruge zovu kooperante koji imaju zaduzeenje u evrima (uzeli seme suncokreta) na odredjeni datum, da potpisu dodatni ugovor o isporuci suncokreta u vrednosti tih para. Hoce da se obezbede sa kolicinom.
A posle se pitaju zasto gube kooperante, pa kad stalno menjaju uslove
I kao sto ume da biva dogovore se svi za istu cenu,onda moze da biramo ko nam se vise svidjaA ko tebe ili mene moze da natera da potpisemo taj ugovor.Pravila se postavljaju na pocetku a ne sad nesto da izmisljaju.
Ja sam mojim ugovaracima rekao jasno da ko da najjacu cenu njemu ide roba.
E,zato sam ja uzeo za kes NS seme,tako da nemam obavezu prema bilo kome,ko ponudi bolje uslove dobice robu,menjaju uslove jer hoce sebe da obezbede a nas ko j..e,svako ko ima makar i jednu prikolicu ili nekoliko vagona treba gledati samo svoj interes a ne treba imati sentimentalnosti prema zadrugama tipa ucinio mi prosle godine i slicno,ne cine oni nama ama bas nista sto se i pokazuje u danasnje vreme...Cuo sam da pojedine zadruge zovu kooperante koji imaju zaduzeenje u evrima (uzeli seme suncokreta) na odredjeni datum, da potpisu dodatni ugovor o isporuci suncokreta u vrednosti tih para. Hoce da se obezbede sa kolicinom.
A posle se pitaju zasto gube kooperante, pa kad stalno menjaju uslove
Kao i ove sto niko nije.Ako tako bude. Tek sledece godine ga niko nece sejati.