ima li neko bilo kakvu informaciju o ceni ili su ovo samo vaša mišljenja i nagađanja
Ovako se trenutno krecu cene u svetu
http://www.agroinfotel.net/index.ph...d=3439:trite&catid=32:cene-na-berzi&Itemid=31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima li neko bilo kakvu informaciju o ceni ili su ovo samo vaša mišljenja i nagađanja
Ne nasedajte,sa tim cenama nas pipaju da li mogu da nas opljačkaju,u Evropi se očekuje za suncokret oko 500e-tona ,a soja ooko 55oe tona ,a ne gm 950e tona,centar za ostvarivanje otimačine je u BERZI u Novom Sadu a instruktori u Beogradu i oni objavljuju te cene i to im je nova metodologija,da je ovo pravna država ,direkor berze i instruktori trebalo bi da dobiju KRIVIČNE PRIJAVE za POKUŠAJ U PLJAČKI i dokazivanjem u ZATVOR jednom mora da počne da živi pravni poredakDanasnja informacija. Sucokret oko 350e, soja 370e se ocekuje.
TI si napisao glupost jer si zainteresovan ovo su evropske cene ,a tvoje prekookeanske cene vaze za americku soju u momentu trgovanja odnosno na njivi bez ostalih troskova i genetski modifikovanu a nasa nije ta ,a 950 je cena organik soje NE ZNAM ZASTO TI NE ODGOVARA DOBRA EVROPSKA CENA<GUKNI GOLUBE!!!!!Ja znam da svako ceni svoj posao. 950e ako si dobro napisao je potpuna glupost. Kao i 550e za GM. Pogledaj prekookeanske berze ako ne verujes nasim.
Ne nasedajte,sa tim cenama nas pipaju da li mogu da nas opljačkaju,u Evropi se očekuje za suncokret oko 500e-tona ,a soja ooko 55oe tona ,a ne gm 950e tona,centar za ostvarivanje otimačine je u BERZI u Novom Sadu a instruktori u Beogradu i oni objavljuju te cene i to im je nova metodologija,da je ovo pravna država ,direkor berze i instruktori trebalo bi da dobiju KRIVIČNE PRIJAVE za POKUŠAJ U PLJAČKI i dokazivanjem u ZATVOR jednom mora da počne da živi pravni poredak
Nije mi jasno ko ste vi sto branite one koji nas unistavaju,cini mi se da ovo nije poljoprivredni forum nego TRGOVACKI,dobro mi je Murgas rekao,MADJARSKA BERZA NIJE STVARNA BERZA KAO I NASA <GLEDAJ PARIZ , i otkud ti taj kurs forinte,kad budes isao u Nemacku uzmi forinte ili dinare pa probaj da kupis nesto,Onda oni beogradski instruktori diriguju i na Budimpestanskoj berzi, ili i ona radi u sklopu ns berze?
Kako tamo vidim cena suncokreta za oktobar i novembar je 100.000 ft/t, a 1 euro je oko 290-295 ft.
Nije mi jasno ko ste vi sto branite one koji nas unistavaju,cini mi se da ovo nije poljoprivredni forum nego TRGOVACKI,dobro mi je Murgas rekao,MADJARSKA BERZA NIJE STVARNA BERZA KAO I NASA <GLEDAJ PARIZ , i otkud ti taj kurs forinte,kad budes isao u Nemacku uzmi forinte ili dinare pa probaj da kupis nesto,
P.s. Kad procita Galetin tvoje komentare mozda ces dobiti vecu cenu??????