MarkoSreta
Član
Ja smanjujem za nekih 3 do 4 hektara na 16 ili 17,ove godine je bas pogodio ali prateci trend cena suncokreta u zadnjih 5 god ...bas nesto i nisam optimista! Nadam se da gresim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Povećavam 100 puta površinu pod suncokretom.
Svi mi imamo želje,ali ako se ovo ostvari cena ulja u maloprodaji nemože biti ispod 195 do 200 din za litar a to neće uopste valjati s obzirom na stanje u državi.Svi znamo preko čijih leđa se čuva socijalni mir tako da mislim da ne treba da se zanosimo previše.Da, i da dodam, povećaću povrsinu pod suncokretom za narednu godinu za nekih 10% u odnosu na 2012.Suncokret smanjujem sa 30 na 10 jutara,slažem se sa Diklofen da će za suncokret ostati najmanje " slobodnih " površina tako da očekujem cenu kao i ove godine.
Mada pitam se dokle država može da brani cenu ulja.Na cenu suncokreta od 55 dinara ne verujem da ulje može u maloprodaji da košta 150 din.
Ako neko odluči da ulje ne poskupi onda će se na sirovini braniti socijalni mir.
Moja novogodišnja želja je 75 din
to sve zavisi od tala koji ce dobiti, ako dobiju dovoljno zabranice ga!