mcbaycow
Član
Ko placa to savato, i gde!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda je bas ovo razlog sto ce mi deo suncokreta ostati u hangaru...Nije Sveto Pismo izvesti robu van nase zemlje.Jos ako se stvori veca kolicina Ne verujem da ce se iko istrcavati ispred veelikih igraca sa cenom jer ipak se medju njima igra posebna igra i obicno onaj ko se frlja sa cenom i istrcava mnogo-na neki nacin nagrabusi.Budimpesta suncokret 57,67din/kg
Skoro sve zadruge i udruzenja su registrovana za proizvodnju,promet,uvoz i izvoz poljoprivrednih proizvoda tako da verujem da se dogovor moze napraviti.Imam par prijatelja u Beceju koji su izvozili raznoraznu robu,od bundevinog semena do psenice tako da cu se raspitati.Ako nakon svega racunica bude takva da mi ostane par dinara vredi se potruditi.Ti mozes da izvezes suncokret?
Hvala Bogu da vredi. Samo ako mozes cepaj.Skoro sve zadruge i udruzenja su registrovana za proizvodnju,promet,uvoz i izvoz poljoprivrednih proizvoda tako da verujem da se dogovor moze napraviti.Imam par prijatelja u Beceju koji su izvozili raznoraznu robu,od bundevinog semena do psenice tako da cu se raspitati.Ako nakon svega racunica bude takva da mi ostane par dinara vredi se potruditi.
Kod nas ovi sto su placali konacno 52 skinuli juce cenu na 48 akontaciono,Dimic agrar firma.Po mojim saznanjima od jutros za suncokret se nudi 2 dinara manje nego prethodnih dana.Čoveku nuđeno 52 ,a od juče mu nude samo 50dinTo sam čuo na više mesta..
e to ce i biti konacna cenaKod nas ovi sto su placali konacno 52 skinuli juce cenu na 48 akontaciono,Dimic agrar firma.
ZZ Paor Deliblato placa akontaciono 51 din.Otkupne stanice ima u Mramorku,Deliblatu,Malom Bavanistu i Plocici.e to ce i biti konacna cena