Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je prava mera?pre 10 godina kad i nije bila ovakva frka na svetskom tržištu cena bila 55 din!!! I ja mislim da bi prava mera ipak bila sve preko a NIŠTA ispod 100 dinara.Punoje posejano kod nas?Sta je to naspram izostanka ukrajinske količine na svetskoj berzi.Jedini nas problem je ne mogućnost lagerovanja već ga odmah predaješ.Bimal ce pustiti da otkupe malo po pravilima koje moraju da postuju i to je to.
Bas su planirali da nam daju cenu koja je van, 75dindzi je prava mera za nas, pa moz da se pusimo koliko hocemo!
To nase puno je za Ukrajinu jedno malo vece selo. Tako da smo sitne ribe sto se tice kolicine hektara. A da ce pokusati da ga otkupe jeftino to stoji. Ali nece ga dobiti. Sve ide na kucni lager.U drzavi imate vise nego ikada posejano suncokreta.
Realno mogu da zabrane izvoz i obore cenu kako hoce.
Nikad nas nisu molili, uvek mi suvog ostanemo.
Nisam pisao realna ocekivanja nego kako stvari funkcionisu kod nas! Posle tih 55din 10god nas drzali na "lancu"sa cenom i bilo je mnogo odustajanja od proizvodnje jer nismo bil isplaceni kako valja, a realno smo trebali dobro zaraditi, i nista nismo mogli! Na jesen da nas isplate sa "55" opet mozemo da ga duvamo, jer smo mi jedan obican kur.. na beciklu!Sta je prava mera?pre 10 godina kad i nije bila ovakva frka na svetskom tržištu cena bila 55 din!!! I ja mislim da bi prava mera ipak bila sve preko a NIŠTA ispod 100 dinara.Punoje posejano kod nas?Sta je to naspram izostanka ukrajinske količine na svetskoj berzi.Jedini nas problem je ne mogućnost lagerovanja već ga odmah predaješ.
U Vrbasu?Grešiš. Kod nas je oko 90-100 kako kome ponude.