Cena soje, rod 2021 god.

Rekoh ja da ce biti 80 a neki ne veruju.

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

Verujem i ja, al ovde drze akontaciju na 67 i 70 din, pitam za suncokret nemaju pojma kao 55 akontacija, i nista vise se ne zna, ima da nas izmuljaju samo tako

Kao sto neko rece prosle godine kad je prodao jeftino soju, u samom startu, (mislim da je to bio Peet), cena je dobra ako si sa njom zadovoljan.
Ja sam sa 80 din zadovoljan. Moze kasnije da naraste i na 95, ne bih se mnogo kajao jer i sam nisam dobio losu cenu pa da mi bude zao.

U Decembru prodao sam je po nekih 53-54 din. A 2 dana posle krenula cena da raste svakodnevno.
Moja teorija glasi da nisam nista gubio jer sam doneo odluku da je prodajem (rod 2020) samo sto nisam vise zaradio a to nije moje bilo.
Suprotno od toga sto tretiram kao cist gubitak je to kad imas u ruci primera radi 78 din i ne resis je po toj ceni a kasnije pada, e to je vec gubitak.
Ovo mi se desilo 2017 nisam je prodao po 52 nego kasnije po 42 cist gubitak.
Sa ovogodisnjom sojom ne mogu biti pametan, nesto cemo prodati a nesto ostavljamo za kasnije pa cemo videti.

Beljanski 71 akontacija, Erić od juce digao na 75, Meteor ne znam. Kod Beljanskog besplatan lager do juna sledece godine.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh