Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka ti čast ako je tebi u tvom magacinu trošak samo to malo struje.ako cuvas kuci to je skroz druga prica nego kad das nekome da ti cuva robu!!!
1;kad das skladistaru zavisi ko kako te jebe ali uglavbnom ima troskova :ulaz,rastur,lom,defekt,mesecni odbitak,i ako ne prodas njima ondak i izlaz!!
ZNAJU DA UZMU I 15%
2 kad ostavis kuci ako je vlaga ispod 16%(soja je maltene uvek suvija) imas na vagon 3 kw stuje ulaza i 3 kilovata stuje izlaza!!(jedan kilowat stuje kosta od 5-15 din zavisi kojoj si zoni)
MAXIMALNO 100 DINARA IZADE UTOVAR ISTOVAR VAGON SEMENSKE ROBE!!!(sa puznim elevatorom ako seme curi u nju)bez fizicih radova!!!
Kolika je danas bila cena. Imam fore do dvadeseteg da prodam lager, da čekam još koji dan? Da bar malo ublažim (psihološki) loše odluke kod lagera kukuruza (prodao sam ga juče i manje dobio nego da sam ga jesenas sa njive prodao po 14 din).