grunt
Član
Rod rod svi se kunu u rod ali gornje mahune nikako da pocnu da se popunjavaju...mislim da je rano za procene!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Smanji malo...ja bih voleo da rod prebaci 26 metara po jutru,onda cu biti zadovoljan i sa 320 eura/t.
Gornje mahune su mlade i zato su jos prazne ali sa ovom vlagom imaju jos vremena da se napune!Rod rod svi se kunu u rod ali gornje mahune nikako da pocnu da se popunjavaju...mislim da je rano za procene!
Ne nego treba sejati na parcele koje su kadre da izguraju do kraja bez obzira na vremenske uslove.
Al je i dalje zelena trava ... meni do pazuha ...Trenutno mnogo bolje izgleda u odnosu na prošlu godinu u ovo vreme.
A tek moja presla preko haube onog autobusaAl je i dalje zelena trava ... meni do pazuha ...
E onda ta zelena zrna sto odbiju neka mi vrate kao i sve primese koje odbiju korov,zemlju,polutke,lom itd jednostavano vama to ne treba vratite mi i obracunajte jus!Čuo sam od otkupljivača da će soja biti oko 37 dinara i da će se odbijati zelena zrna. Kako god okreneš uvek rodi njima a ne nama.