Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pedja, ne mozes reci u ime drugih da cena od 35 din je dobra! Mozda tebi odgovara sto ne znaci da i drugima. Prinos je relativna stvar i nije jednak po regionima, negde je bilo vise kise negde manje! Pogledaj i saberi sve okolnosti od toga koliko su subvencionisane drzave u okruzenju i na toj ceni kako oni prolaze sa nekim prosecnim prinosom a kako mi!Ako soja bude 35 din kg ove godine,bice dobro,nema nista od dobre cene,kad zetva krene ode cena na dno,jesu povrsine smanjene,ali ce rod biti bolji,bio je lane rod jadan,a cena 38-42 dinara...
Cena na zeleno 320 eura/t.
Nismo se razumeli,nisam ja misljenja da je 35 dinara dobra cena za soju,nego da sumnjam da ce lesinari dozvoliti da bude veca cena od te koju sam naveo,voleo bih ja da ona bude makar 42 din kg....Pedja, ne mozes reci u ime drugih da cena od 35 din je dobra! Mozda tebi odgovara sto ne znaci da i drugima. Prinos je relativna stvar i nije jednak po regionima, negde je bilo vise kise negde manje! Pogledaj i saberi sve okolnosti od toga koliko su subvencionisane drzave u okruzenju i na toj ceni kako oni prolaze sa nekim prosecnim prinosom a kako mi!