Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemogu Maticu da prebacim.al otvori kurs narodne banke za 04.09.2012,tacno je kurs prodajni bio118,8249,.Kod nas je u banci bio oko 120 ,ja kupio evre a on posle pao na 112, po tom pamtim, al sad sam tacno i datum proverio.Ovde je još niža cena.Jedva nešto malo preko 37.Do očina.Steva44 kurs eura 2012 nije bio toliki.
Na sajtu još stoji cenovnik koji važi od 20.11. Ako su promenili cenu, možda će u ponedeljak da osveže informaciju na veb stranici...@mityoo
Od juče Farm commerc 46.50 din/kg
Na sajtu još stoji cenovnik koji važi od 20.11. Ako su promenili cenu, možda će u ponedeljak da osveže informaciju na veb stranici...
Da ode jos deset kinti i naplata moze da se realizujeOde 10kinti od zetve ) Ej Grunt, bolje da si platio neki Lexion da ti skida kukuruz sa 20+ vlage i da si njega tako prodavao, a soju da si uskladistio kuci to je samo moje vidjenje, ne volim da se mesam u tudju brigu!