grunt
Član
Imali podloznijeg mesta za uvoz GMO od Srbije pa kod nas i tata i mama imaju cenu!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da sam obracunao posle vrsidbe dobio bih 5% povracaja. U principu nisam nista zaradio cak sam malo izgubio. Kazu mi na otkupnom mestu da imaju ponude za soju ispod 60 dinara.
Druže vama je ionako manje plaćena nekgo kod nas u Lokvama. Koliko sam čuo kod vas je bila 65 din.ja mislim da smo dobro nagrabusili svi mi koji smo ostavili soju na lageru prodacemo je jeftinije nego u zetvi da smo prodali
Po zakonu su dužni da ti isplate PDV tj cenu+ PDV.61,50 din sa lagera ... a PDV samo vracaju na seme kupljeno od njih . Sad da mi neko odgovori da li su po zakonu duzni da mi isplate PDV na svu kolicinu koja je kod njih bila na cuvanju ( papiru ) ?
@Bado kako kod tebe PDV jel si i to naplatio ?
Nije mi jasno neko kaze sa lagera naplati PDV , neko ne ... Imamo li mi prava na taj PDV uopste ?
I ja sam u istoj dilemi. U cardaku mi je kukuruz iz 2011 a pod supom zrno 2012 i soja 2012. Sta prodati a sta ostaviti da ceka cenu?Da birate izmedju prodaje kukuruza (2011 i 2012) i izmedju soje 2012 za prodati radi troskova setve sta bi izabrali? Cekati soji vecu cenu tamo od aprila,maja (skaladiste ne placam svoje je)?