Cena soje rod 2012.g.

J & M Corn, oni su kupili samo 7-8 vagona i to ce sebi ostaviti,pa ce kasnije prodati, a ja cu to kompenzovati za dugove koje imam kod njih.

Ma govna smrdljiva jebo ih mišković monopolista drzi celu poljoprivredu i drzavi kako on kaze tako ce biti i ko nas je be,kad smo budale a i nema drzave da udari pesnicom o astal...lepo je rekao onaj ovaj narod treba j i!!!!

Kod nas Soja isplaćena po 67,oo rsd/kg a zaduženja su sa paritetnog prebačena na finasijsko.

Buca je dao takve uslove i dao je 2 dinara vise od Stevica kako je obecao.Stevic je ispao smrad ne vidjeni i od akontne cene 70 spustio na 65,kao zbog zabrane izvoza.Samo je meni nabio cenu.Ja kupio po 72,zbog njegove akontne,tako da je zezno i mene i sve ostale.Jedino su profitirali oni koji su meni prodali.:osmeh:

Meni juče jedna zadruga doplatila 5din/kg do konačne cene 70din/kg, akontativno isplatili nakon predaje 65din/kg.
Druga zadruga kojoj sam predao još uvek ćuti.
Ostavio nešto i na lager pa ću da vidim gde ću najbolje proći.

Agrikom Sombor placa 62 din, pita ih moj stari kolko ste kupili po toj ceni ove nedelje, kazu nista, pa zasto je onda pala cena, tako nam je stiglo od gore, je bio odgovor. BANDA POKVARENA.....:udri::udri:

Nazad
Vrh