Контам те, мало су и једна и друга незгодне, ова прекратка, а ова предугачка...Ma ne to, mislio sam u ogledu da li je merodavnija Bara ili kod vodovoda njive zbog dužine...
А нисам се ја добро одразио, мислио сам 6 бразди по 100 метара...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Контам те, мало су и једна и друга незгодне, ова прекратка, а ова предугачка...Ma ne to, mislio sam u ogledu da li je merodavnija Bara ili kod vodovoda njive zbog dužine...
Код мене то рађа ма њивама у власништву и на нешто мало аренди, које радим бар 10+ година...Наравно, мора година да буде права.Јели ви те њиве што рађају по 8т/кј имате одавно?
Po onom šablonu 07ma,12ta,17ta (2002 se ne sećam, bio sam student, orgijanje, alkohol) I ova nam se ne piše dobro, mada ko zna naravno, biće kako biti mora...Da li će i ove godine biti tako?
Odustajes od ZP?Da li se isplati da uzmem seme od drugara,vrece neotpakovane,stajale na suvom,P 0704 hibrid,kupio prosle godine par vreca,zasticen Lumiposom, nije prepakovano, daje mi za 7000 din dve vrece ?
klijavost kada je kupovao je bila 98%,ali inace radi u firmi koja dobavlja seme i djubrivo..