Čugi
Zaslužan član
Pion.b23 5640 din.skupo...ali sam uzeo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema uticaj masa semena na prinos.
a sto bi u jednom bili sitniji a u drugom krupniji?? jel to tako treba ili?? pitam jer nemampojma, a zanima me"Podvaljeno" je u smilslu da se u dzacicu tezine 7kg nalazi sitnije zrno nego u onom od 10kg.
Pa to je sasvim normalno,jer se dzakovi pakuju na broj zrna,a ne kao brasno i secer na kilogram."Podvaljeno" je u smilslu da se u dzacicu tezine 7kg nalazi sitnije zrno nego u onom od 10kg.
Nemoj paničiti...Ja nisam imao rod ni na jednom ni na drugom...kris80 e onda dobro,... znaci da ne panicimuh
![]()
Pa to je sasvim normalno,jer se dzakovi pakuju na broj zrna,a ne kao brasno i secer na kilogram.
zezas me????Nemoj paničiti...Ja nisam imao rod ni na jednom ni na drugom...![]()
Car siNemoj paničiti...Ja nisam imao rod ni na jednom ni na drugom...![]()
Vi se verovatno salite ?Pakovanje sa sitnijim semeno trgovci kupuju po nizoj ceni, a prodaju ga...
Sta je VP,VO,SP i SO frakcija?Ja mislim da masa semena itekako ima uticaja na prinos, jer VP ili VO frakcije semena daju mnogo vece i robusnije biljke, a samim tim i vece klipove za razliku od SP i SO frakcije.