Cena semenskog kukuruza

da li znate mozda koliko treba kukuruzu od pocetka formiranja klipa do sazrevanja klipa? pitam zavremenski period...znaci od trenutka kad pocinje daformira klip do zrenja zrna??

super to znaci da hibridima fao 200 treba kisa krajem maja i jun mesec :D konacno posle 8-10 godina i toliko mucenja rodice mi kukuruz za zrno :) :) :), koliko sam cuo fao200 95-110 dana :)

Pozdrav radne kolege, zanima me koliko kosta u Srbji kukuruzno sjeme AS 72 i AS 160 silažno, jer planirao sam da ga sijem ove godine, samo ne znam koliko kosta i gdje mogu da ga nabavim?

cenovnik-semena.jpg
To su neke kod nas,a taj cenovnik sam postavio na prethodnu stranu.

Hvala puno, samo me jos zanima masa kukuruza u pakovanju od 30000 zrna AS 160 silazno i AS 72 sa insekticidom i koliko je potrebno ovog kukuruza od 30000 zrna za jedan hektar?

Hvala puno, samo me jos zanima masa kukuruza u pakovanju od 30000 zrna AS 160 silazno i AS 72 sa insekticidom i koliko je potrebno ovog kukuruza od 30000 zrna za jedan hektar?
Mislim,mogu da proverim ujutro,da je moj as 72 tezak 10-ak kg,naravno pakovanje od 30000 i zasticen insekticidom.
A koliko tebi treba,to zavisi na koji razmak zelis posejati.

Razmak izmedju redova je 70 cm ( valjda je to tako kod vecine) a u redu izmedju zrna, razmak je 22 ÷ 24 cm

znaci kod mene je loseee seme da se izrazim tako ... a jel naleteo neko na vrecu da pise 7kg i 400 grama ili 7.7kg i tako to....

Nazad
Vrh