dragan.kovacev
Član
Pa ta je cena Paku gde god hoces. sa duplom dozom Forzea 300din skuplje, sa cruiserom 100din skuplje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oko 2 - 2,5 meseca!da li znate mozda koliko treba kukuruzu od pocetka formiranja klipa do sazrevanja klipa? pitam zavremenski period...znaci od trenutka kad pocinje daformira klip do zrenja zrna??
pun ti je inbox,ocisti ga !Ako je neko zainteresovan za hibrid Agrister LG neka mi se javi u inbox!
Mislim,mogu da proverim ujutro,da je moj as 72 tezak 10-ak kg,naravno pakovanje od 30000 i zasticen insekticidom.Hvala puno, samo me jos zanima masa kukuruza u pakovanju od 30000 zrna AS 160 silazno i AS 72 sa insekticidom i koliko je potrebno ovog kukuruza od 30000 zrna za jedan hektar?
KishRobert kod nas as hibridi 30.000 zrna tezak7 kg.... druze jesi siguran da je tvoj 10kg?? pitam da se ne dogodi da mi ovi ovde kod mene podvale sa semenom...Mislim,mogu da proverim ujutro,da je moj as 72 tezak 10-ak kg,naravno pakovanje od 30000 i zasticen insekticidom.
A koliko tebi treba,to zavisi na koji razmak zelis posejati.