Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Auu zemo kod mene u atar do sada obično bila svaka treća ili četvrta njiva pod pšenicom ili ječmom, sada svaka 10 ili 12, a ima još ne pooranih..
Da li znaš koliko plaća Sotona?Danas pustio u prodaju 5t sa lagera mlin "Braca Ruzic" cena 22din sa pdv.
Kod nas u Sremu Sotona placa 21!?Isto toliko
Ja moje juče upapirčio po 22 a pre mesec dana dobijao 23Evo komsa zna , ja sa sotonom ne poslujem zbog nekog mog licnog misljenja o toj firmi....
Ja i dalje ne znam da li uzeti ovog vrapca od cene 21-22 ukupno ili cekati goluba da sleti do juna...
Ja nisam prodao.Kod nas placaju sa hektolitrom do 74 20din a preko 74 21 din.Naravno retko koja prodje 74.Jel ima neko da nije prodao psenicu proslogodisnji rod?
Kakva je cena bila u maju prosle godine!?Ipak je tada zetva relativno blizu,pa se plasim da vec tada ne obore cenu zita,ako vide da ce biti dobar rod ili gresim!?Evo sad videh,cena je bila 21 din,znaci nista narocito...Ja jos cekam
. Cini mi se da cemo prodati tek u maju, isto kao i prosle godine, ali ne ocekujem da ce ici preko 24,25 dinara..