Cena psenice rod 2014.g

Jasam danas prodao svu svoju pšenicu rod 2014 po ceni 24 din sa pdv. Moguće da će posle nove godine cena biti i veća, ali ovako sam obezbedio skladišni prostor za eleviranje kukuruza, a i zadovoljan sam sa cenom. Sad mi ostaje samo nada da će i cena kukuruza u skorijoj budućnosti bar približno krenuti kao kod pšenice

Stvarno??? Uh to bi bila idealka :osmeh:. A ona druga zitarica koja se seje na prolece a ime pocinje na K a zavrsava na Z, da li se zna hoce li rasti??:osmeh: Verujem da i za to ima informacija ..

Euro ce biti 125,sad koliko ko ima lako moze da izracuna sta mu je raditi...Poslednjih 5 godina najvisa cena psenica je uvek krajem februara meseca...Kukuruz ce u tom periodu biti 16 dinara isto kao i prosle godine...::novac::

Pa super, uzmes stednju pretvoris u evre po ovom kursu, zacekas februar i zavisno od kursa zarada je od 3 evra pa navise :osmeh: Plus prodas psenicu imas dinare i nema zime blizu prolece:osmeh:

Gledao sam danas Milansku berzu,vidim da je i tamo skocila na 210 evra po toni.

A vidi ironiju, kod nas je uvek bila ili ista ili veca cena jer se kupuje na malo, a sada da prodas dzak od 50 kg zito je 17 dinara.....

Cista ucena ako placaju po toj ceni.Kod nas se moze dobiti 25,00din/kg ko ima na sopstvenom lageru.

Nazad
Vrh