Cena psenice rod 2014.g

Cini mi se da zavisi i od toga da li ce, Ministarstvo trgovine tj Rasim Ljajic na celu da puste robne rezerve, sto su vec najavili za jednu od mera za obaranje cene. Ipak je psenica mnogo poskupela a i hleb bi poskupeo, jer je on ozbiljna stavka u svakom kucnom budzetu. U predhodnoj recenici sam naravno bio sarkastican

Kakve bre robne rezerve kad ga nema...ljudi pa cela Evropa nagazila sa bolescu,pao prosek zesce,ide ono na 25din kao od sale.

Robne rezerve malo malo neko pokrade. :haha:Jedino kako mogu da zadrze cenu je ako uvezu po nizim cenama od negde.

Pa čime će da intervenišu u narednih šest meseci, ako se već sada ispucaju sa to malo što imaju robnih rezervi, tek će onda cena da ode :osmeh:.

Pa cena je i otišla zato što su žurili da izvezu i više nego što ie trebalo, pa sada nema ni smisla da zbrane izvoz, a ako i odobre uvoz, ni napolju pšenica nije džabe, pa prevoz,... :osmeh:

izgleda da smo mi alaviji od izvoznika. mislim bar po prethodnim euforicnim komentarima. njima je mnogo i 10 dinara a nama malo i 100 . mogu reci samo boze zdravlja jer ovo je igra bez granica.

Pa cena je i otišla zato što su žurili da izvezu i više nego što ie trebalo, pa sada nema ni smisla da zbrane izvoz, a ako i odobre uvoz, ni napolju pšenica nije džabe, pa prevoz,... :osmeh:
Oni nece uvesti 1.klasu.
Oni ce uvesti djubre,a ovde ga nuditi i prodavati kao 1. klasu.

Socijala se ne kontroliše kupovinom stolica i kompijutera za 1,4mil.evra za socijalne ustanove(vulin naredio da se kupi) nego kupovinom pšenice po 20 din u žetvi za robne rezerve,što je i za naprednjake bilo šuviše napredno.Ljajić je godinama sarađivao sa Hagom i svi su ili pomrli ili osuđeni a sad će da obezbedi kilo leba za 2 dinara što bi reko toma grobar ne tako davno:ppozdrav:čak ni u zemlji Srbiji to neide tako:osmeh:

Nazad
Vrh