Cena psenice rod 2014.g

Do skoro je bila cena 15 akontno , jutros zovem kazu 16 konacna.. U cemu je fora nije mi jasno, koliko vidim u temi niko ne prijavljuje pad na 16..

Do skoro je bila cena 15 akontno , jutros zovem kazu 16 konacna.. U cemu je fora nije mi jasno, koliko vidim u temi niko ne prijavljuje pad na 16..
kod mene su bile dve opcije obracuna za psenicu prva je bila 15 din akontno i do kraja meseca ako bude veca cena mislim meseca jula onda doplatae ako ne onda ta cena a druga verzija je bila 18 din konacno jbg nisma ni ja pametan a kod tebe bas malo zakljucuju cenu ja moju prodo po 18 din!Ko se to igra sa porskom mukom neznam ali da igraju igraju se,i to uveliko za sve

Ovo bezobrazluk da nema veceg , pa i ovih 18din je smejurija , a oni pored te cene na berzi i ostalim otkupnim mestima placaju 16din..Okrenuo sam ih u komercijali , kazu ta je cena , slabo trguju , nemaju kome da prodaju , to je sto je.. Pa mamu vam bre lopovsku !

strasno 16 din ne da su lopovi to je mala rec,kazem ti ja sma moju po 18 din nisma iamo zivaca vise da cekam muka mi je od svega ali sad kad ti kazes da po 16 din to je bas pretrano

Kod mene je 17 dinara, danas mi javili. Kazu da nece ici gore zbog loseg kvaliteta.

Gluposti.Ja kad predam oni svedu na SRP.Znači dobiju kvalitet i ja to imam na papiru.Eh što bi Agroglobe zvao i išao po kućama da pita da se proda pšenica ,a da cena neće gore i da im ne treba.

Ja sam jedan deo naplatio po 19 dinara, i mislim da je to, barem po pisanju na forumu, najveća cena za sad.

Ovo je bila konačna cena za široke narodne mase. Ne računam konkretne dogovore o prodaji tipa ''prodao poznatom kupcu 25 t po ceni od XY RSD.

Nazad
Vrh