KishRobert
Prijatelj Foruma
А да ми за следећу сезону посејемо 0 површина под и једном културом...онако реда ради да имају шта ови да откупе од нас по 0кг од сваког....
Od toga nema nista.To sto pises je dudu - rudu divan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А да ми за следећу сезону посејемо 0 површина под и једном културом...онако реда ради да имају шта ови да откупе од нас по 0кг од сваког....
Saberi se sta pricas,kazes nekom ko iznese cinjenice da luputa,a sam lupetas,sam sebe lazes da je prosla odina bila bolja od gore navedene,podeli 17.2 dinara sa 76 ,pa reci jos jednom da je bila lanjska godina bolja,SNS zaraza mozak susi,kanda...
Subvencija je 250 maraka ili 130e po hektru s tim da dobijamo i 100l nafte po hektru zemlje upisano u registar jeftinije za o,30 eurocenti od tržišne koja je raspoloživa cijelu godinu+ 2,5 euro centa po kg predate pšenice otkupljivaču.Ako sam dobro procitao, a Momo ce me ispraviti ako nisam, podsticaj za proizvodnju psenice u BiH je oko 15.500 dinara po hektaru plus 3 dinara po kilogramu predate robe.
.....ma svaka vam cast a ovo u Srbiji je dno dna............Subvencija je 250 maraka ili 130e po hektru s tim da dobijamo i 100l nafte po hektru zemlje upisano u registar jeftinije za o,30 eurocenti od tržišne koja je raspoloživa cijelu godinu+ 2,5 euro centa po kg predate pšenice otkupljivaču.
.....ma svaka vam cast a ovo u Srbiji je dno dna............
povedi nas i budi nam primer,uradi to kao ameriТо што пишем би био нјајлогичнији сценарио ако хоћеш нешт ода промениш на боље. Ако су амерички фармери пре пар година могл ида попале поприличне количине кукуруза, само да би цена била већа и ми исто морамо нешто да урадимо... Или да сејемо мање површине под свим културама или да просипамо исто у Саву и Дунав, али овако више не иде...све отишло горе, а цене сваке године све мање и мање....
Danas kod nas čujem da ostaje bonifikacija na vlagu, a na hektolitar se ukida ... smislili mudraci!Evo vam jedna proverena informacija:
MK komerc je ukinuo pozitivnu bonifikaciju prema svojim partnerima.