Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jer to neki Mlin u pitanju?Kod Leontijevica je dugo bila na nivou od 15 dinara. Dobro su se smilovali da koriguju cenu.
Sacekaj ako ti nije bas moranje za prodaju,rasce cena sigurno i sam imam oko 3 vagona za prodaju al pre kraja januara ne razmisljam o prodaji,slabo je sejano psenice ove godine,a uz to sejalo se i pocetkom decembra,pitanje je kakvog ce tu roda uopste biti.Nisu ni oni glupi,da je sejano psenice ko i lani,i da je ta posejana psenica u dobroj kondiciji ne bi sad bila veca cena od 15 din. Do nove godine ce ici jos dinar gore sigurno jer posle slede praznici pa je tad smanjena ponuda,pricam iz nekog svog iskustva...Pitaj kod Zvonka(UnionMZ)ako otkupljuju psenicu trenutno, oni su na farmi uvek imali jace cene od Euro mlina i po meni jako korektni za saradnju.Da li ce ici gore ili ne sta mislite. Imam oko 35 tona neznam dal da prodam to ili ne