Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne govorim o skladistu, ja govorim o mlinu.U firmi gde radim se ne sipa zajedno nego se odvaja po proteinu.Imaju tri usipna koša i u zavisnosti od kvaliteta pšenice šalju na određeni usipni koš.Inače tamo gde ja predajem se još uvek meri samo vlaga i hektolitar tako da još uvek neću sigurno gledati da sejem neku kvalitetniju pšenicu.
Taj mlin ima veoma bogatu istoriju odvajanja i merenja.Pa ja i radim u mlinu,Mlin Dobrinci.
Možeš li mi reći kako se radi kod vas proteinPa ja i radim u mlinu,Mlin Dobrinci.
Mora da si pobrkao nešto. Sobred je stočna pšenica. Kvalitet nikakav. Hektolitar oko 70. Proteini 10-11...Код нас на једном откупном месту пшенице са добрим протеином су издвајали са стране. Ове су ишле у силосе, а те боље су лагеровали у хангар. Колега је имао собред 81хл и 15%протеина једино је принос изостао свега 3000кг/кј
Не нисам побркао собред је у питању. Једино ако у врећама није нешто друго било спаковано.Mora da si pobrkao nešto. Sobred je stočna pšenica. Kvalitet nikakav. Hektolitar oko 70. Proteini 10-11...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
30.000t po zadruzi mislim da ideRobne rezerve izašle sa cenom 24 din+pdv.
Količina samo 30.000 t.