zarkovmali
Član
Danas trgovanje na berzi 29.8 +pdv,i onda verbalov agrar avioni kamioni i ostali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobit 29. 80 bi bila amerika i kom sa porezom stima mislim da je to zbilja ok cijena za prodat. E sad hoce li u proljece na 32 33 34 dinara ajd znajDanas trgovanje na berzi 29.8 +pdv,i onda verbalov agrar avioni kamioni i ostali.
Sto u prolece? Nemoj se iznenaditi da bude i oko NG tolikoDobit 29. 80 bi bila amerika i kom sa porezom stima mislim da je to zbilja ok cijena za prodat. E sad hoce li u proljece na 32 33 34 dinara ajd znaj
A na bazi kojeg proteina je ta cijena od 29.80 plua pdv? U hrvatskoj ni blizu nisu te cijene ali bit ce banda jos lovi u mutnom.Sto u prolece? Nemoj se iznenaditi da bude i oko NG toliko
Eto proroka iz jula meseca.Juče dobijem poruku sa silosa na Ub-u da otkupljuju pšenicu rod 2021 po ceni od 22 dinara. Obzirom da je tek ponegde počela žetva ovo je u odnosu na prošlu godinu lepa cena za start. Moje neko mišljenje je da će cena ići još prema gore do nekih 25 din a kasnije (posle mesec - dva) i preko toga. Ali videćemo šta će se sve dešavati dalje.