sale ratar
Član
Agrar-pro Radičević 22,60din kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pdv je 5 ili 8% ?Ja sam fakturisao danas 22+8% PDV ,treba novaca.
sacekaj jos par dana ako ti ne gori imaces svuda takvu cenu.Dobio sam danas hitnu ponudu od firme NS Šanac DOO Perlez po ceni od 23,5din, što je 1,5 više nego kod nas. Da li je neko trgovao sa njima?-da me ne "izvaćare"??
Koliko mislis da bi trebala da bude veca cena? Koliku bi to cenu trebalo ocekivati? Ja jos nista nisam prodavao.Ja sam imao ponude po 24,00din/kg pa nisam hteo da prodam.Cena mora biti veca,psenice nema dovoljno.
koja kolicina je u pitanju?Dobio sam danas hitnu ponudu od firme NS Šanac DOO Perlez po ceni od 23,5din, što je 1,5 više nego kod nas. Da li je neko trgovao sa njima?-da me ne "izvaćare"??
covek je verovatno u sistemu pdv-a pa mu je pdv 8 posto za razliku od tebe koji imas registrovano poljoprivredno gazdinstvo pa ti je pdv na robu 5 posto i jos ako pise lokacija sto neupisete vase mesto odakle ste.Imas temu sistem pdv-a pa je procitaj sve ce ti biti jasnijepdv kod mene je 5%
Pitali me koliko imam, rekoh 20 tona i oni mi ponudili za tu količinu tu cenu.koja kolicina je u pitanju?