Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko si predao psenice?Kod nas ce zadnja cena biti 21,5 sa pdv stvarno smesna cena
Kod nas 22,60 e sad sta raditi prodati ili cekati cenu?
ZZ.Baco isplacuje po 22,60 sad sam bio na obracun!Kod koga je ta cena?Ja sam danas bio kod Suvakova na obracun i tamo je cena 22din/kg
Nesto preko 3 vagona imao odbitaka na razmenu za vestacko djubrivo i seme...placeno akontno 20 juce cujem 21.5 konacna mada ko zna mozda povecaju na 22,psenicu sam predao moze kako hoce da isplate,slabo ja sejem psenice ugavnom soja i kukuruz jer je profitabilnije.Najesen i nemam nameru da je sejem.Mislim da ce kasnije biti skuplja kome netrebaju novci neka sacekaju.koliko si predao psenice?
Sumnjam da ce otkupiti neku vecu kolicinu. Ja sam predao po 20 akontativno u AGROPOSLOVE FIDELINKA i juce citam vest o poskupljenju brasna i hleba najesen jer su trenutne cene bazirane na ceni zita od 20 din tj. bukvalno je receno da ce tek zito ici goreZZ Milenijum placa 22dinara sa pdv-om. To je konacna cena. Pricalo se da ce dati akontaciono nesto ali su se preracunali i daju fiksnu cenu.