DusanA
Član
I da imamo nafte, uzeli bi nam je, ne i bila nasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzima se od siromašnih,od bogatog društva ne može nista da se uzme...I da imamo nafte, uzeli bi nam je, ne i bila nasa
imamo i naftu ali mnogo više zlata i bakra ako misliš na Srbiju kao zemlju ali su nam sve prodali, nismo mi nego oni za tepsiju ribeDa makar imamo nafte pa da budemo šeici u toj pustinji kad bude ovde došla....Ovako nema ništa ni od toga...
To sto mi imamo rudnih bogastava je sića u odnosu na neke druge zemlje.....imamo i naftu ali mnogo više zlata i bakra ako misliš na Srbiju kao zemlju ali su nam sve prodali, nismo mi nego oni za tepsiju ribe
Ako poznaješ nekog u zi djinu raspitaj se bolje Meni su rekli ogromne rezvere bakra i zlata jako visoke koncentracije tj izuzetno profitabilne eksplatacije Ja šta sam čuo ne bi verovao da ljudi ne rade u toj firmi i to su nalazišta od djerdapa do zaječara, a i zlato i bakar su višestruko poskupeli od kada su prodali rudnike. Daleko je to baš od siće samo pojedini lokaliteti imaju baš velike rezerve i po 50 miljardi eur to ti dodje oko 2,5 miljona hektara da kupiš za stalno po ceni od 20 hiljada eura po ha za jedno novo nalazište a tek će se otkrivati Ali pošto je to prodato a rudna renta 2% sada ostaje da se dere koža paorimaTo sto mi imamo rudnih bogastava je sića u odnosu na neke druge zemlje.....
Da nam se vrati paritet nista drugo nam i nefali.....ali ......dobro je nece .......![]()
Po paritetu dizela i pšenice iz 1980 god. pšenica bi danas trebala da košta 71 dinar
....