Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva je cena druze ? Uglavnom smo 50-ak dinara skuplji od vas ..Ja cu sutra morati da dam 20-tak komada pre vremena zbog kuge koga se siri.
Bice oko 20-tak kila tesko i toliko pa javljam cenu
Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka
Vidim trenutno se na zalucku krecu od 4-5000 zavisno od kilaze i kolicine .. A prilicno slaba i potraznja ..Sverceri probaju i po 250
Moji otisli po 320, 26-kg prosek
Nema kod nas otkupa, uglavnom 70-80% prasadi ovde sto se prodaje su nakupci koji nabavljaju kod vas ,Koceljeva .. Uglavnom neka cena je oko 400 dinara ,e sad ko ima vise da proda dace i jeftinije ..Neki cene i po 450-500..Inace ja sam se mojih resio za Bozic , ovo je prva godina da sam digao na 100 prasadi , do sada uvek imao po 50 za Bozic , dao sam sve i od 17 kg i one od 30-35 kg , prosek po 400 .. Sad cemo videti imam 33 da mi se prase od 15 marta , uglavnom ako sisancad ostanu na 4000 dinara , ili slucajno padne , nece oni meni u stalu , idu u sumu ,sklepacu im neke nadstresnice , pa sta im Bog da ..Koja je cena kod vas?
Napredno...Ministar je najavio uvoz prasadi za tov