Cena malih prasića na tržištu

apsolutno ste u pravu
e sad kad prase iz jbn danske putuje do nas toliko i toliko i bude zdravije nego prase kad kupis i doneses ga 10km iz drugog sela
nije u pitanju samo genetika vec nesto drugo al posto je mene tesko shvatiti sta pisem tu stajem
a ti veruj i dalje da su antibiotici za 5 dana van tela
zato je tu karantin 30 dana, naravno 7 dana treba im da se povrate od puta.

evo jednog licnog primera isti dan ulaze u tov moji sa delte i drugarovih iz danske uvozni kilaza slicna bili njegovi 7dana stresni od puta ali kad su krenuli oduvali su ove moje on krenuo da ih isporuci sa 80ti dan tova dok sam ja sa 95 izvukao 125kg prosek, a on sa 133.

I da se bodu karenca je 25-35dana jedino gentamicin ima 45dana ali ga nisam koristio jedno 4-5godine i to jednom samo i to je to.

I da se bodu karenca je 25-35dana jedino gentamicin ima 45dana ali ga nisam koristio jedno 4-5godine i to jednom samo i to je to.
Sta mi naprica
5808b37db0de9e3e1f3b6956c71b8e05.jpg

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Има и од 100+ дана каренца лека. У иностранству лечи се основно стадо за приплод. У њих се улаже као и у људској медицини да што више поживе. Ово остало за тов иде у дробилицу или се меље, појединачног лечења нема.
Њихови стартери, гровери 20 + компоненти. Код нас можда 10. Добија се пробрана роба, ко мисли да су на фарми сва прасад као једно грдно се вара.
Да ли знате временске услове у данској и овде? И на крају, те силне вакцине које приме покривају максимално до 23 недеље живота. После тога отпадају као муве од микоплазме - упала плућа. Значи рок трајања им је 6 месеци. Је ли неко пробао да остави то златно прасе као годишњака? Питам се зашто није...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Sta mi naprica
5808b37db0de9e3e1f3b6956c71b8e05.jpg

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
dA, ALI ko je lud da daje Neogent za respiratorne problema kada moze to resavati floroonom?!?
I ako je karenca 140 dana ko ce da ih leci sa tim jer tov nam traje 90 dana?Ludost
ti LEKOVI UGLAavnom su za goveda ili za krmace

Nazad
Vrh