pantakg
Novajlija
Juce utovario 9 kom, prosek 35,7 kg, cena 160.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
živa istina, ta je cijena bila u Krusevcu jer smo svi iz Crne gore bili gore, jurili robu da bi dovukli prije praznika u Crnu Goru, a i robe je malo bilo.....ali posle Đurđev dana mislim da ce da se vrati na 160-170dinaraprosto neverovatno...
Pa Krusevljani navodno nude po Raski i Novom Pazaru po 160 din...?
Nerazumem,u Krusevcu placate 2e,a u Kraljevu 1.5-1.6?Zbog cega je ta razlika u ceni tolika?I ovo nije prvi put da se pravi tolika razlika.A cuo sam i da ste placali 1.5 u Samailima.živa istina, ta je cijena bila u Krusevcu jer smo svi iz Crne gore bili gore, jurili robu da bi dovukli prije praznika u Crnu Goru, a i robe je malo bilo.....ali posle Đurđev dana mislim da ce da se vrati na 160-170dinara
Pa sta sada ispade mi ovde drzimo skart krmace i imamo sugave prasice na 150 .. nije nego .. a vi bogati imate najbolje i kvalitetnije od nas pa cena na 200 .. u bre svako jaje vam je zlatno . e sada si me bas iznervirao .. komentarises svaka ti cast...kolicina i hvalitet
pa sta bi drugo trebao da kazem da u pravu ste .. jao jadni mi .. sve povlaci njegov komentar
eee to interesuje i mene.. to ti je kao u mrcajevcima ogranocenje imalonemali policije vozi se polako tako i cena prasadi ee odosmo u off ,, meni prase na 72 danu 30 kg pojelo 33 kg hrane , dzaba pricati cena je kod nas tolika kolika i tu ne mozemo nista uhh ,,, grrrrrrrrNesto drugo je posredi,i interesuje me sta.
To vam je neko napunio usi,generalno gledano vise nema losih prasadi,samo dobrih i malo boljih.A sto se tice kolicine u svakom momentu mogu da nadjem bar 50 kom extra kvaliteta.Nesto drugo je posredi,i interesuje me sta.