crni gruja
Član
Prodao prasad prosek 30 kg .super ... prirast ..odlican ( 5 ),,konvrezija hrane jos bolja , e da je i cena kako treba eto zarade ,ima i ovde ali nije to to uporedjujuci cene drugih proizvoda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa posto Grujo i koliko si zgrnuo love, tj jesil odneo za koncetrat ?Prodao prasad prosek 30 kg .super ... prirast ..odlican ( 5 ),,konvrezija hrane jos bolja , e da je i cena kako treba eto zarade ,ima i ovde ali nije to to uporedjujuci cene drugih proizvoda..
ja razumem Gruju... ama njemu coveku dodje da ujeda a ne da psuje. Oprosticemo mu ali nemojte da ga kaznjavate.Post se moze pisati i bez psovki.
.... moze // ali kad ti danas mozes da mrsis .. i meni se omakne pa da opsujem , ee a da li gresimo isto ja cu da vodim racuna , a tebi izgleda ne pada na pamet da ispostujes .. bar ISUSOVO RASPECEPost se moze pisati i bez psovki.
ovo se nezna ni ko pije ni ko placa .,, strasno ,, nikad ovoliko da su cene ne ujednacene .. a na pijaci u KV prasadi sacuvaj boze dobro cene nije pala na 100 dinDanas u Gornjem Milanovcu cena 180- 200 din/kg
Ja sam antihrist..... moze // ali kad ti danas mozes da mrsis .. i meni se omakne pa da opsujem , ee a da li gresimo isto ja cu da vodim racuna , a tebi izgleda ne pada na pamet da ispostujes .. bar ISUSOVO RASPECE
Prosli pijac cena je bila 200 i prodalo se.Narod cuo i potrcao da proda na pijaci,i ispus.o.To ce uvek biti tako,kad se narod polakomi za parama.Cena od 160 kod kuce je dobra na sadasnju cenu hrane.Kad bi bila preko cele godine ja bih bio ekstra zadovoljan.