Zoran Kostović
Član
Slučajno sam se zatekao u Stopanji (kod Trstenika) kada je lik dovezao prasad u lokalnu pečenjaru. Gazda kaže da mu je platio po 180din/kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a posto su se prodavali?Rodja je napisao(la):Danas na pijaci u Macvanskom Prnjavoru 170-180.oko 20 kilograma.jagnjad oko 2.5 eura.telad skupa-sverceri ko koga okaci!
Cena ce rasti do Svetog Jovana a onda ce se vratiti na ovu koja bude oko Nove godineKengur je napisao(la):Cena dobra do Nove godine i Bozica a posle ce ici dole![]()
![]()
![]()
... trebalo bi tako da bude..da se bar i nesto zaradi na ovu cenu koncentratadraganpan je napisao(la):Cena ce rasti do Svetog Jovana a onda ce se vratiti na ovu koja bude oko Nove godineKengur je napisao(la):Cena dobra do Nove godine i Bozica a posle ce ici dole![]()
![]()
![]()
odlicnoKengur je napisao(la):Meni ce tek tada da se prase moje lepojke...
Pa ako mu je nogo on neka kupi dve krmace pa neka hrani sam prasice kad mu se one oprase....cika_jova je napisao(la):dosao mi postar i hteo da uzme 15kom, ima ih sarenih od 15-25kg i daje mi 170din/kg, ja mu trazio 180 a njemu kao mnogo![]()
Slabo ti to naplacujes,ja to ne bih na taj nacin dao ispod 220gilgames je napisao(la):ja ne dajem ispod 200 s tim sto zakoljem kuci i sredim ga samo da ga odnese u pecenjaru...