ljubek
Član
kod nas u prigrevici-apatin 130 još uvek i ima ih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
crni gruja je napisao(la):Ja bih išao sa većom cenom...ima da budu taman za NOVU GODINU skinuo ih sa SP-2 (grover) i dao im ST-3 12% prot. i nema proliva .super ..
Post je spojen: [time]петак, 17. децембар 2010. 01:26:38 CST[/time]_________________________________________________
stopirao sam rast vec nekih 15 dana napreduju ali usporeno .. da izvucem bar nesto na njih trebalo bi da bude cena bar 160 din![]()
Posmatrajući duži niz godina, moja prognoza je za Novu godinu 180 do 200 a za Sveti Jovan 20 jan. mislim da će biti u Kraljevu i do 230 dinara
Onda će cena do marta pasti na oko 180 a posle nek smo živi izdravi možda i do 270 kako je bilo pre godinu dve. Samo treba biti istrajan jer kod nas u Srbiji se ljudi polakome za cenom pa će se desiti kao sa krompirom, lukom kupusom i t d
U našem slučaju mislim da su zbog cene krmače već rasprodate
...da se ja pitam ne obaram cenu nikad ,sve zavisi od prekupaca koliko ce da se otvore pred NOVU GODINU..ako bude ovako kako ti kazes ..IZ TVOJIH USTA U BOZIJE USI....Ja bih išao sa većom cenom...
to si upravu... treba izdrzati.. masa seljaka je prodale ili poklala krmace ..misleci ali ne mogu sa njima da se ubedjujem ono bi rekli ma cas posla cu ja da imam prasad ...da da rekao bih ja njima ima ces ih za jedno godinu danaSamo treba biti istrajan jer kod nas u Srbiji se ljudi polakome
Ha ha , neko ce tebe i mene da pita, .....Petar 90 je napisao(la):Kod nas u klanicama idu 140![]()
![]()
,sramota
ocekuje se porast cene sledece nedelje bar na 180-200...
ja svoje ne dam ispod 180,ako imaju ovaj kvalitet negde za 140 dinara,neka jave pa da idem i ja da kupim tamo.![]()
![]()
![]()
![]()
skoro sam pravio kalkulaciju za prasad, i dos'o do cifre od 53 e zarade na 9 prasadi, i to bez rada, amortizacije objekta, drugih troskova kao sto su struja gorivo itdPetar 90 je napisao(la):Ma bolje onda da ga spakujem na razanj,pa s drustvom da pojedemo to uz domace vino nego da ga poklonim nekom......![]()
![]()
U ovoj drzavi nama samo ostaju crevca i repici![]()
![]()
![]()