Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
objasni kako prase od 25kg da ne das kako kazes a gotov za predaju?Ispod 400 ne treba davati.. Kome je mnogo nek kupi krmacu slobodno , ljudi obaraju cenu samo sebe ubijaju , pala je potraznja kome treba prase kupice ga dal za 300 ili 400 , ko kupuje njemu je to na 25kg 2500 , a nama je to po leglu 30000 razlike..
Ja ga ne dajem ,imam ogradjeno 2 hektara hrastove sume i 2 hektara vocnjak , u cobanici , pustim ih tu ,nece napredovati ako im ne dajes hranu ,ali ti nece ni trositi pare .. 2020 tokom korone sam ih imao tako preko 100 pustenih ..A inace i bez toga , ljudi samo spustaju bezveze cenu , i sebe ubijaju .. Jer kome treba prase on ce ga platiti 300 ili 400 dinara , e sad tebi ako odgovara daj i po 200 ..objasni kako prase od 25kg da ne das kako kazes a gotov za predaju?
aj mani me i ti gluposti u pisanjuJa ga ne dajem ,imam ogradjeno 2 hektara hrastove sume i 2 hektara vocnjak , u cobanici , pustim ih tu ,nece napredovati ako im ne dajes hranu ,ali ti nece ni trositi pare .. 2020 tokom korone sam ih imao tako preko 100 pustenih ..A inace i bez toga , ljudi samo spustaju bezveze cenu , i sebe ubijaju .. Jer kome treba prase on ce ga platiti 300 ili 400 dinara , e sad tebi ako odgovara daj i po 200 ..
Takodje moze detelina da se daje , ok onda bolje prodaj po 300 dinara ,ili 200 za mesec dana kad padne cena ..aj mani me i ti gluposti u pisanju
kako prase da drzis bez hrane
da bude 28kg sa 5meseci
i na kraju butanom da ga palim pola sata ko divlju svinju
Kakve veze ima kuga i to sto su pustene svinje ? Ima veze ako ih pustis u neogradjeno , ili ih pustis skroz pa se ganjaju sa divljim svinjama , ali ako pazis , neces imati potrebu za veterinarom uopste .. Mnogo su zdravije svinje na ispustu nego u stali , takodje mnogo duze vremenski mozes drzati svinje u ispustu , a ne samo par prasenja ,al ok vidim ja da pisem gluposti ..Pise gluposti, sta da radimo mi koji nemamo ogradeno 4 hektara a pitanje je kako bi se sad zavrsilo sa tim svinjama u sumi sa ovom kugom posto sam ja ostao bez njih sto su bile kuci a tek u sumi tesko bi pretekle
Bitno je koliko krmaca ima zalucenih prasica godisnje i prasenja ,ako ima 2.5 prasenja godisnje i bar 30 prasica zalucenih to se gleda ..Sto kaze jedan, stavio krmacu u dzak i nosi je kod brava (nerasta) na biciklu