dušan72
Član
Stiglo još jedno leglo 23_28 kg kod gazda Pere će u petak verovatno
Послато са PSP3507DUO уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel Mandić iz Gebijakoja je trenutna cena prasadi Subotica i okolina tezina oko 25 kila i da li je neko uzimao iz tog kraja sa mini farmi da je kod prasadi sve odradjeno
bio mi juce terenski predstavnik za srem iz fsh GEBI nudio mi saradnju odnosno prasad 25 kila ustrojena vakcinisana od pneumnije i cirkon virusa sa urednim papirima 250 dinara kila minimalna kolicina 50 komada,prasad su iz Sivca tamo je osnovano udruzenje za proizvodnju prasadi u saradnji sa Gebijem ako sam dobro razumeo
SIgurno je Mandic Drazen 100%Jel Mandić iz Gebija
jaka i cena za ove nase uslove i cene tovljenika ipak ces ti ovde prodati to prase odnosno tovljenika plus dalek put izmorice prasad bar ja takomislim da je iz Madjarske blize jeJa sam pricao sa Nemackim farmerom imam ponudu za 320din na kucnu adresu +pdv placam,uradjeni cirkovirus i mikroplazma.
Ako da Bog i izguramo lepo ove ture jake valjda cu da saradjujem sa njima treba krajem novembra da idem gore za Nemacku pa cemo videti.
kako su se pokazala prasad jel bilo problema kako napredujuJa sam uzeo preko njih bas iz Sivca, covek se zove JOVO ABADZIC.
- - - - - - - - - -
SIgurno je Mandic Drazen 100%
jaka i cena za ove nase uslove i cene tovljenika ipak ces ti ovde prodati to prase odnosno tovljenika plus dalek put izmorice prasad bar ja takomislim da je iz Madjarske blize je
Brate,svi su isti nema talasa izmedju njih oko tezine uradjene sve vakcine, za te pare su OK.
Ja imam 100kom malih, bice za tri nedelje 23-24kg
Послато са Coolpad E501_EU уз помоћ Тапатока