Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Puu je....ti "sitno žito" kad god ja imam za prodaju, pada cena...Ovde zadnjih par dana 180din
Znas sta, sve zavisi kako ko te zavrsne, doduse ja radim sa firmom iz Kljajiceva vec 10 godina i covek je od reci.Evo sad kako je vlada situacija nigde nisam mogao da nadjem veliku kolicinu prasadi to sto ti kazes prolazi fora na 50komada a ne na 500 komada, zvao sam par ljudi koji su se bavili otkupom u Sivac (OVI KOJI ORGANIZUJU SA GEBIJEM)pa mi jedan iz gebija dao broj od nekog iz Sivca jedva mi nakupio 100komada ali jedva (s tim sto je trebalo da idem tamo gore na licu mesta i sa mojim prevozom i uzeo mi je 260din,prevoz ne racunam to sam platio posebno) isti dan mi doterao covek iz Kljajiceva 2 ture (preko ovog iz Kljajiceva nikako nisam mogao da stignem na red vec od polovine maja ga zvao i rekao mu i rekao mi je tad da ce za mene da krene da sakuplja oko 25jula nista pre jer je bio pun i stalno napuni neke farme sa po 2000-5000 tovljenika u turnusu) ovaj iz kljajiceva mi uzeo 260din na kucnu adresu +pdv( meni odgovara pdv jer idem sve preko firme pa moram da opravdam pdv) dosao je i taj dan kad su mi stigla prasad od Coveka iz Sivca koji su mi preporucili ovi iz gebija isti dan su stigli i ovi iz kljajiceva i mogu da kazem da ovi iz Kljajiceva su jakoo dobra prasad extra bas kod ovi iz Sivca ne svidjaju mi se uopste mrsavi nekako nije ta genetika a ovi iz kljajiceva su prava prasad.
Drug zašto čekaš da imaju 32 kg zasto ne prodaješ ranijePa neznam ko je ovde majmun , na 20 komada prosek na 32kg ,koliko se gubi, napravise nas teskim majmunima