Hladno Pivo
Član
Šta da pojasni kad ni on dečko ne zna šta piše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Krenulo je od ovog. Covek je pitao ko ima. Na pitanje se moglo i trebalo odgovoriti preko PP sto bi bilo u redu. Ovako reklama i nabijanje cene. Na kraju to je i protiv pravila foruma.Ima li ko na prodaju 7-8 prasica do 25kg? Okolina cacka ,pozega,ue,arilje ... Koja je cena?
I naravno nisi dao?Koliko su danas bili mali prasici u Zablju? Covek mi kaze 5000 komad,pa nemogu da verujem,mada mi je sinoc covek nudio 400rsd/kg.
Ljudi svako ko ce placati prase preko 300din po kg i zatvarati u tov je ludo hrabar. Svi poleteli za nekim obecanim cenama tovljenika i sad daj prasice.. Nek im je bog na pomoci.. Mi ako ne nadjemo do 280 din po kg.. Necemo ni zatvarati. Pa bolje je hranu sad prodati i biti zadovoljan malim profitom nego zaludjivati se da ce tovljenici biti 200.
Ko zna?MARINKO,
luda su vremena mozda ce i biti 200din i nesto preko jer svi su klali krmace nema robe nisu ludi ovi veliki sto ubace u tov od preko 300din za kg prasica imaju oni neku dojavu sigruno oko cene, ako placaju 300din za kg prase ih izadje 7 500din, kad ga proda 125kg*180din/kg za tovljenike opet dodje na neku sumu od preko 22 000din opet nije u nekom minusu.
P.S. Ja sam danas zvao Deltu da ugovaram za prasad ali nemaju vise sad izbacuju ono sto su ugovarali u februar mesec i nece imati do krajem maja pocetkom juna robu,a cena im je visoka u p.m