Ako se nastavi sa ovom agrarnom politikom neće ih ni biti.Boga mi nema ih kod nas u selu, drugaru sam tek posle 2 dana uspeo naci prase od 25kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se nastavi sa ovom agrarnom politikom neće ih ni biti.Boga mi nema ih kod nas u selu, drugaru sam tek posle 2 dana uspeo naci prase od 25kg.
Pasce na 150-160din tamo posle 20januara, a inace sad na veliko su 180-190
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ti to pricinjava zadovoljstvo... neka ti bude...Pasce na 150-160din tamo posle 20januara, a inace sad na veliko su 180-190
A svake godine posle Sv.Jovana cena ide drasticno dole
Ja sam moje prodao po 290rsd/kg. A vidim da i ostali u okolini traze 3000rsd/kom od sise.
Jeste uvozi samo ako mu se isplati,razumem da vi veliki tovljači unosite paniku da bi oborili ceniu prasića.Šta mene kao proizvođača briga šta će on sa prasićima bitno je da dobro plati i na vreme, hoće li klati ili toviti to je stvar kupca ,mene kao proizvođača interesuje samo cena.Da al matijevic kupuje za klanje sad prasad ne za tov.Za tov uvozi prasad iz nemacke i skuplje placa nemacke prasice nego ove nase
Sve u redu svako radi za svoju korist,ti ja Matijević ...Slusaj,ja ne mogu ti srusiti cenu a ni necu,nego ti kazem kako stoji situacija ,sad im trebaju prasice za NG,bozic i slave a posle je sve mrtvo do tamo aprila-maj mesec.A sto se tice Matijevica sad je uvezao 13.000kom iz nemacke