Cena malih prasića na tržištu

kod vas bogami i nisu lose cene, u petak na Valjevskoj pijaci prodavali ljudi po 150din i to samo nakupcima. Skupe valjda neki veci broj pa vuku gde je visa cena, ili u neku klanicu...

Kod nas do prosle nedelje islo kilavo i samo pecenjara kupovala, stane malo dalje od pijace sa prikolicom i kaze 150din. ko hoce hoce, uvek se nadju zaiteresovani!

Mene onda nisu dobro informisali komsija kupio u prosli petak u Valjevu 6 kom 30 kg prosek po 180 rsd

Mene onda nisu dobro informisali komsija kupio u prosli petak u Valjevu 6 kom 30 kg prosek po 180 rsd
Mozda je i kupio rano ujutro, ja sam dosao kasnije cuo sam od jednog da su ujutru cenili 180din ali nije islo pa su spustili, nije ni bilo mnogo prasica ali nema ni kupaca, samo go svercer i hoce dzabe...

Ja juce zvao coveka sto kupuje i rekao mu za male od sise 2300rsd/kom kaze puno neidu. Pa jel laze ili ne ako ovde neki pisu da idu 25kg 200rsd/kg onda ovi manji idu vise? On tvrdi da ni ti veci neidu toliko kaze daju mu u Bg 160rsd/kg.:sta:

Na veliko je retko ko zadovoljan cenom,na malo još ima nade jer kupuju ljudi na sitno za lični tov (komad,dva).Na veliko pečenjari ne daju preko 180,kreću od 150 pa ko ima volje da se jrui sa njima izgura nekako na 180,kome je dogorelo do nokata daje na 150 i ne pita.

Ja juce zvao coveka sto kupuje i rekao mu za male od sise 2300rsd/kom kaze puno neidu. Pa jel laze ili ne ako ovde neki pisu da idu 25kg 200rsd/kg onda ovi manji idu vise? On tvrdi da ni ti veci neidu toliko kaze daju mu u Bg 160rsd/kg.:sta:
Prodao sam po 180din/kg,od 15-25kg,bez problema. Zvali me ljudi da više komada kupe po 180din.Znači,te manje nedaj ispod 2300 komad.
Mada, probaju ljudi svašta. Dolazili su da kažu da je tamo negde 150,ali će meni dati 180. :)

Nazad
Vrh