Ranbobas
Član
Zasto sa tako malom kilazom,plasis se drasticnog pada cene?Juce prodao 12 kom po 18,5 kg po 200din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto sa tako malom kilazom,plasis se drasticnog pada cene?Juce prodao 12 kom po 18,5 kg po 200din.
Moj zet cesto kupuje sa farmi te od 25-26 kg, sve vakcine, tovi po 500-600 komada odjednom ali u 3-4 ture...Poceli su sad u Badovincima veliki tovljaci(500-1000 kom) da kupuju farmsku robu 25-27kg , spricani od kuge , cirko-virusa i pneumonije i kastrirani.
Komad takve robe izadje 6500-7000 din , ali kazu da im se isplati.
Nema prasadi,mada nema ni neke potraznje sem za muskima,pa tako ni cena nije neka.Da dobra cena ali koliko sam danas cuo obilazili Milocaje kupovali na 190 a raco i jos jedan pazarac nudili 180 i Miro sto radi za cacanina isto 180 ,
Gde ima da se kupi ta količina prasadi treba mi ya dve nedelje?Moj zet cesto kupuje sa farmi te od 25-26 kg, sve vakcine, tovi po 500-600 komada odjednom ali u 3-4 ture...