novica
Član
pijaca se razisla brzo do 9 h nijednog praseta tako da sam ja moje prodo po 160Rumska pijaca danas ; trazilo se 160 a prodavalo se po 150 din
I slaba ponuda i los kvalitet prasica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pijaca se razisla brzo do 9 h nijednog praseta tako da sam ja moje prodo po 160Rumska pijaca danas ; trazilo se 160 a prodavalo se po 150 din
I slaba ponuda i los kvalitet prasica
pa bolje ga prodati od 10 kg za 2500 din nego od 25kg za 3000. Zbog 500 din se patiš bar 15 dana više
Druze po tvom ispada da mu je dnevni prirast 1 kg na dan...pa to nije ni kod svinja od 120 kg,... ja bih pre rekao da od 10 do 25 kg prodje minumum mesec dana
@draganpopo,
pa to je gore nego kod nas
I dalje 180- 200 din kod nas.
Sa duznim postovanjem,malo zajebavas narod...!...cena u Leposavicu je super,samo sto je mala prodaja.
Da li znas koja je cena u enklavama...?
Ja sam cuo od drugara da siptari-katolici dolaze u Grace,Babin Most i Priluzje i placaju prasad 2,5 eura,a matore svinje 1,7 do 1,9 eura...e to je vec dobra cena.Prilikom moje poslednje posete,prijatelj je prodao veprica od 90-100 kg,Landras-Joksir,nista specijalno, sto se tice kvaliteta, za 300 eura siptaru iz Djakovice.
Sta mislis o tim cenama...?...a prodaju sve sto imaju.