Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neka opasna zajebancija je u nasem kraju,neko nas j..e!Opasno ,pocinjem da sumnjam da nije u pitanju uvoz-izvoz ili sta vec...
Ti nakupci koji dolaze kod mene,kupuju i po Somboru,Gakovu,rastini,Kljajicevu...itd,itd * Govorim ovo zbog kolega,drugara,prijatelja iz okolnih mesta...*
Znaci isti ljudi su u pitanju.
Ne moze biti kod mene i u okolini 110 din a 150, 100 km dalje. Nije tacno da je velika ponuda u pitanju. Pre par dana tj pre 2 nedelje su prasad bila 120 -115 din,a pre toga 2 nedelje niko nije dolazio ni da vidi a kamoli da kupi I onda posto su prasad vec i presla kile dosli su i poceli sa ucenjivanjem...kao i uvek. Potovarili i kuce i mace,i sad nakon 2 nedelje tj.danas je cena 140-150 din!?
Ja nisam pametan,na tu cenu od 120 din sam prodao 50 kom,posle isteranih 5 nakupaca dodje mi covek i kaze da u Somboru ima 150 komada po 100 din... Slucajno poznajem tog coveka i znam da je prodao za te pare,
I,danas nakon nedelju ,dve cena 140-150din. Sta reci. Tovljenici 140din.
U Bajinoj Basti prasad do 35kg~180 din.;svinje u klasi 100~130kg~160 din. Sad je bila Drinska regata,otislo je sila prasadi i jagnjadi.