tile 1977
Član
Ima kod mene komsinica dve krmace i tovljenika,i komsija jednu krmacu i tovljenika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pametno.... Cale i ja smo nekada i prasice od 35kg "skidali" sa hrane i u zamrzivac kad je nepovoljna cena.....Mesari nude 100 din, ne daju vise, ne dam ni ja, ide u kulen.
Jesi uspeo da prodas krmacu i posto?Mesari nude 100 din, ne daju vise, ne dam ni ja, ide u kulen.
Pa zavisi koliko je stara,ja imam jednu koja se prasila 8-9 puta kad je budem prodavao necu puno traziti bas iz tog razloga zilavosti,ali sad prodajem jednu koja se jednom prasila i necu je dati ispod 28000rsd jer moze i u klanje i da se pripusta(svedski landras) razlog prodaje-14 krmaca a malo kukuruza ,nekad ljudi nisu klali ispod 2 god.da bude zrelo meso.Ide sad kobasicijada u Turiji pa ce otici i najmatorije.I da se ne lažemo, veliko pakovanje žilavog mesa suvog mesa koje je pogodno samo za prerađevine kao povremeni delikates jer bi stvarno trebalo biti mazohista i godinu dana žvakati žilavo i suvo meso krmačentine zarad uštede od par dinara.
Svaka čast ko je na to navikao. Kod mene kući igrom slučaja su takve prilike da ne moramo tako nešto da jedemo.