Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa neznam baš dal su skromne, navodno 15-20% se snabdevamo iz sopstvenih nalazišta, od kako su rusi uzeli NIS sve bušotine se eksplatišu maksimalno, što kažu cede ko sunđer.Mi trenutno imamo veoma skromne kolicine sirove nafte koja se koristi za ed,dosta vise se koristi za proizvodnju ulja i maziva.
Uzeo kolega vertikalnu 5000l belu za vodu, ali nzm odakle.Jel uzimao neko plastičnu cisternu iz Osečine? Recimo 3000-5000 litara.
Verujem da je pametnije nego u kockama, a i sigurnije.
Ove gotove zapadne sa pumpama imaju ne normalne cene
Nemam podatke koje su to kolicine sto se crpe ali danonocno se sele garniture samo vidite reflektore nocu menjaju polozaje.Crpi se do balcaka samo su budale prodale zbog gubitakaPa neznam baš dal su skromne, navodno 15-20% se snabdevamo iz sopstvenih nalazišta, od kako su rusi uzeli NIS sve bušotine se eksplatišu maksimalno, što kažu cede ko sunđer.
Tačno tako sve su aktivirali i produvali i ovog trenutka jednu bušotinu revitalizuju na arendi koju radim iako tobož rafinerija neradi a cisterne se pune non stop na glavnoj sabirnoj u transportuje negde, malopre prošao pored sabirne.Mihajlovićka tvrdi da čak i do 30% se snabdevamo iz sopstvenih bušotina u šta ja baš neverujem ali znam da od kako se vadi nafta kod nas (zadnjih 30g) nikad nismo saznali kolika je naša naftna renta lokalnoj samoupravi a ima oko 100 aktivnih bušotina i imamo 35000 ha obradive zemlje na tri naselja (15-16000 stanovnika) i spadamo u treću kategoriju nerazvijenih opština.Nemam podatke koje su to kolicine sto se crpe ali danonocno se sele garniture samo vidite reflektore nocu menjaju polozaje.Crpi se do balcaka samo su budale prodale zbog gubitaka
U BNS ti povoljne i proverene. Imam vise komada 15tak godina.Jel uzimao neko plastičnu cisternu iz Osečine? Recimo 3000-5000 litara.
Verujem da je pametnije nego u kockama, a i sigurnije.
Ove gotove zapadne sa pumpama imaju ne normalne cene
Baš za naftu? Kod koga? Ja sam mislio da se to samo Osečini praviU BNS ti povoljne i proverene. Imam vise komada 15tak godina.
Jel to rade onaj frakturiranje tj. upumpavanje vode kako bi se sve izvuklo?Nemojmo preterivati voda je ispravna bila celo vreme ali je zato treslo za sve novce .Nije to bio zemljotres vec huka buka iz dubine.Pa nisu oni dosli da planduju ovde i ne placaju oni dobro a da ne zarade.
Vidi,moj kolega Vlada Kroček iz Janošika maltene u bašti mu je bila bušotina koju su produvavali ako je on mene lagao i ja lažem ovde a kuća mu je malo pre Pavela što ima one konje pre kanala. Tako da ja nisam to pročitao u mikijevom zabavniku nego mi je on pričao.Nemojmo preterivati voda je ispravna bila celo vreme ali je zato treslo za sve novce .Nije to bio zemljotres vec huka buka iz dubine.Pa nisu oni dosli da planduju ovde i ne placaju oni dobro a da ne zarade.
Baš za naftu? Kod koga? Ja sam mislio da se to samo Osečini pravi![]()