Cena goriva

Ja bi takođe trebao da uzmem jedan set.Po gorivo na pumpu idem sa bidonima pa pretačem u cisternu iz koje posle sipam redom gde treba.

Ja bi takođe trebao da uzmem jedan set.Po gorivo na pumpu idem sa bidonima pa pretačem u cisternu iz koje posle sipam redom gde treba.
Што не будеш господин човјек и наручиш да ти довезу цистерном
Још почастиш возача да ти наспе све резерваре у дворишту

Ништа лично
Радим у фирми која тргује са нафтом
Довозимо кад је ближе по 1000 литара
Свашта сам се нагледо, најјача ствар је кад људи кажу немам пара за 1000 литара а у дворишту машине од 100 000€
И онда сваки други дан са канистерима на пумпу, пате се, губе вријеме, прљају возила

Razumem te u potpunosti.Rođeni buraz vozi cisternu, isporučuje gorivo po celoj Srbiji i kroz EX Yu ali nisam nikada uzimao od njih.
Ne volim da držim neke veće količine na lageru jer je jedna ekipa lopuža ojadila mnoge iz sela pa i mene između ostalog jednom prilikom.Ovako ako treba i svakog dana da idem po gorivo nije mi problem, mirno spavam i ne razmišljam o šteti a u rezervoare sipam isključivo onoliko koliko mi je potrebno za jedan radni dan.

Kad vec pomenuste ove kocke, pri kupovini za vodu za prskanje covek me potao da li mi treba za gorivo, ima koje jos uvek imaju alu foliju zalepljenu dole i ona ne pusta gorivo. E posto ja nisam uzeo tu nego ove za obicnu vodu, sta da stavim na slavini da drzi naftu? Imam i cep ali mi se cini da je onaj deo sto dihtuje kao od nekog filca, nije gumeni.

Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока

Nikada ti neće tu procuriti ako imaš onu diht gumu u čepu (možeš da izrežeš od gume novi dihtung ako sumnjaš u taj original). Ali u 99% slučajeva prvo pusti naftu gore oko osovinice gde se otvara ručka.

Vidi,moj kolega Vlada Kroček iz Janošika maltene u bašti mu je bila bušotina koju su produvavali ako je on mene lagao i ja lažem ovde a kuća mu je malo pre Pavela što ima one konje pre kanala. Tako da ja nisam to pročitao u mikijevom zabavniku nego mi je on pričao.
Verujem ja tebi i nisam video na TV nego u stvarnosti.Bilo je jezivo jedno vreme ali je sad prestalo.Zivim odmah preko DTDpar stotina metara od njih i nisam primetio za vodu.Nema veze glavno da ne drma.

Nazad
Vrh