sinisa1979
Član
I meni se čini, samo nisam smeo a ni hteo da mu kažem. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moguće da je kasnije rešio sa čepom, davno je bilo pa se i ne sećam.Pasuje od Bison kante čep na kocku 1000l.
Што не будеш господин човјек и наручиш да ти довезу цистерномJa bi takođe trebao da uzmem jedan set.Po gorivo na pumpu idem sa bidonima pa pretačem u cisternu iz koje posle sipam redom gde treba.
Verujem ja tebi i nisam video na TV nego u stvarnosti.Bilo je jezivo jedno vreme ali je sad prestalo.Zivim odmah preko DTDpar stotina metara od njih i nisam primetio za vodu.Nema veze glavno da ne drma.Vidi,moj kolega Vlada Kroček iz Janošika maltene u bašti mu je bila bušotina koju su produvavali ako je on mene lagao i ja lažem ovde a kuća mu je malo pre Pavela što ima one konje pre kanala. Tako da ja nisam to pročitao u mikijevom zabavniku nego mi je on pričao.
To je Janko Krocek na putu za LokveJel on radi sa zastavama?cini mi se da sam kod njega video busotinu.