Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To od danas izgleda vise ne vaziPa i ne treba ti stanje , možeš kupiti 5000 litara po 179 dinara.
Pa i ne treba ti stanje , možeš kupiti 5000 litara po 179 dinara.
To od danas izgleda vise ne vazi![]()
citajuci danasnju poruku koju su svima slali izgleda da je kolega Musovac u pravuJuče sam zvao kol centar i tako mi je gospođa rekla,juče je prestala Septembarska akcija minimum 200 litara po ceni od 175 dinara a i dalje se može kupiti po 179 dinara.Ko hoće neka pozove NIS i neka pita.
179 ako nisi iskoristio litrazu iz eagrara, ja juce sipao mislio sam da imam jos kad ono corak platio sam punu cenu nema čak ni oni 5-6 din, čak mi ovaj na kasi rekao da sam u minus 12 litraI koja je sad cena goriva na agro karticu?
Preko limita ide puna cena barem je meni tako naplaćeno juceI na kolicine preko limita?
Ja u eAgraru imam još dosta neiskorišćenog a na nis kartici piše da imam još 9l179 ako nisi iskoristio litrazu iz eagrara, ja juce sipao mislio sam da imam jos kad ono corak platio sam punu cenu nema čak ni oni 5-6 din, čak mi ovaj na kasi rekao da sam u minus 12 litra![]()